<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6498770499088861088\x26blogName\x3dwanfong\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://me-myself-wf.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://me-myself-wf.blogspot.com/\x26vt\x3d6276893042733360819', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




Jun 12, 2008 ; 8:40 PM {♥}

Tagged by CYBIL WONG. :D
1. If you have given a choice between friends and love, which one will you choose?
Answer: i will choose both. HAHA

2. What do you want the most?
Answer: God presence,money

3. Do you believe in after life?
Answer : of course not! i believe in going to heaven! HAHA

4. Do you hate your friends sometimes?
Answer: i don't hate my friends. just that sometimes i will dislike their actions. get it? haha

5. When do you wish to die?
Answer: i don't wish to die at all ! HAHA.

6. Do you believe in seeing the rainbow after the rain?
Answer: sometimes you will see it,sometimes you won't. DUH! haha

7. What things have you wished for?
Answer:let's see. i think what i've wished is too many to be listed out.

8. Do you believe in eternity love?
Answer: yes!of course :}

9. Have you broken someone's heart until he/she wants to commit sucide?
Answer: hurhur. i don't think so. LOL!

10. What feeling do you love the most?
Answer : being happy of course.

11. What requirements do you wish from your other half?
Answer: always loving me ! :D

12. What feeling do you hate the most?
Answer: Being left out! aka pangseh.

13. Do you cherish every single friendship of yours?
Answer. YES! =D

14. Is there anything you are looking forward to next week?
Answer: Nothing i guess. haha. oya. i'm looking forward to everyweek cg and svc ! =D

15. Who do you think is the most important in your life?
Answer: GOD,family,friends.

16. Who do you hope to be always there for you.
Answer: Family & Friends.

17. Do you find life meaningless?
Answer: No.

18. Do you treasure your life?
Answer: Yes !

19. What do you think about the person that tagged you. List 5 things.
Answer: She's CRAPPY,FUN-LOVING,CARING,SWEET and FRIENDLY :}

20. Name out somethings that make you extremely happy.
Answer: Receiving presents *hints hints* , spending time with my family and friends.

remove one question from the above and add in your own personal question and answer then tag 8 people in your list. Whoever does the tag will have a blessing from me.
i don't find it a blessing to others. haha! so once again i'm not tagging anyone. BLEAHS ! =P i know that my blog forbids right click. so they can't copy and paste at all! so i will not trouble anyone. HAHAHAHAH! =D

brought to you by WANFONG {♥}









th' laddyyyye {♥}
Me,Myself &! I.
♥ 안녕 :D




nuffangs {♥}
nuffangs !

twitter {♥}
tweet me!

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Crappyy {♥}
    crap all you want

    just talk


    안녕 {♥}
    WASH
    WASH<3
    ALISHIA
    STEPH
    SHILI
    MFSS
    ALICIA
    AMANDA
    AMY
    ANNA
    CHEESIANG
    CHERYL
    CLARA
    CYBIL
    DARYL
    EDMUND
    ESTHER
    EUGENE
    FELICIA
    GERALDINE
    GERMANIE
    HUIFUNG
    INPING
    JAMIE
    JASMINE
    JESSIE
    JIAHUI
    JIEYING
    JOANNE
    JONATHAN
    KELLY
    KITTY
    LIPING
    PENNY
    SHAUN
    SHURONG
    SIAO TONG
    TERRENCE
    TIMMY
    VIVEN TAY
    WEIHUA
    YILING
    YUS
    ZHIWEI
    CHC
    JASMINE
    RICHARD
    MELISSA
    BRENDAN
    BRENDA
    ANNABELLE
    JIEJIN
    IVAN
    JOEL
    KENRUS
    SEOW SHI
    ZON
    MANDY
    FRIENDS
    AUDREY
    AMANDA ONG
    BENEDICT
    CHERYL
    CORRINE
    GWEN
    JOANNA
    JUN HAO
    LINGLING
    MANDY
    MARRISA
    MARINI
    NICOLE
    PEICHEE
    PINK BEE
    RINA
    SHULING
    VITING
    VIVEN CHUA
    XINGYU
    YAMHONG
    SHOPPINGS
    DA-ROMANTIQUE

    memories and music{♥}
    March 2007
    April 2007
    May 2007
    June 2007
    July 2007
    August 2007
    September 2007
    October 2007
    November 2007
    December 2007
    January 2008
    February 2008
    March 2008
    April 2008
    May 2008
    June 2008
    July 2008
    August 2008
    September 2008
    October 2008
    November 2008
    December 2008
    January 2009
    February 2009
    March 2009
    April 2009
    May 2009
    June 2009
    July 2009
    August 2009
    September 2009


    MusicPlaylist
    Music Playlist at MixPod.com